طراحی سایت با پایتون

طراحی سایت با پایتون

سفارش طراحی سایت می‌تواند به شما کمک کند تا یک حضور آنلاین قوی و موثر داشته باشید و با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید. این کار نیاز به مواردی همچون انتخاب یک دامنه و یک هاست برای سایت شما، انتخاب یک قالب یا یک طرح اولیه برای ظاهر سایت شما، ارائه پشتیبانی و آموزش برای مدیریت و به‌روزرسانی سایت دارد.

چرا شایتک را انتخاب کنیم؟

Money back guarantee

ضمانت بازگشت وجه

با سفارش طراحی سایت از شایتک و تضمین بهترین و بالاترین کیفیت آسوده خاطر باشید، درصورت هرگونه نارضایتی ، تمام هزینه پیش پرداخت به شما بازگشت داده خواهد شد.

سئو پایه رایگان

به دلیل اهمیت بسیار سئو، در همه ی مراحل طراحی سایت نکات سئو لحاظ می‌شود و می‌توانید از سئو پایه و اصولی وب سایت خود اطمینان داشته باشید.

مشاوره و پشتیبانی رایگان

هاست و دامنه رایگان

با سفارش طراحی سایت از شایتک، علاوه بر داشتن یک سایت حرفه‌ای و کاملا اختصاصی، از یک دامنه و هاست رایگان پایه متناسب با نوع سفارش خود بهره‌مند شوید.

مشاوره و پشتیبانی رایگان

مشاوره و پشتیبانی رایگان

در تمامی مراحل طراحی و توسعه سایت می‌توانید با متخصصان ما در ارتباط باشید، برای تمامی سفارش های سایت پشتیبانی یک ساله رایگان ارائه می‌گردد.

مشاوره یا ثبت سفارش طراحی سایت

برای ثبت سفارش طراحی سایت خود کافیست از طریق راه های ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید یا فرم زیر را پر کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

در اینجا آدرس وبسایتی که از طرحش خوشتون اومده میزارید
طراحی سایت با پایتون

طراحی سایت با پایتون یکی از آسان‌ترین روش‌های برنامه‌نویسی سایت به حساب می‌آید.  بسیاری از سایت‌های بزرگ دنیا با پایتون نوشته شده اند. با توجه به سهولت و کاربردی بودن زبان پایتون، طراحی سایت با پایتون به یکی از محبوب‌ترین انتخاب‌ها در زمینه طراحی و برنامه‌نویسی سایت محسوب می‌شود. ما در این مقاله قصد داریم به صفر تا صد طراحی سایت با پایتون بپردازیم. اگر به این زبان برنامه‌نویسی علاقه دارید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

نمونه سایت با پایتون

نمونه سایت با پایتون

همان طور که اشاره کردیم پایتون یکی از محبوب ترین، قدرتمندترین، انعطاف پذیرترین و آسان‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی در ایجاد وب سایت به شمار می‌رود. این زبان توسط Guido van Rossum در اوایل دهه ۹۰ میلادی توسعه یافت و به دلیل قدرت و سادگی با سرعت به محبوبیت رسید.

زبان پایتون یک زبان مفسری محسوب می‌شود و نحوه نوشتن کد و خوانایی آن برای پروژه‌های بزرگ و پیچیده بسیار مناسب است. سایت‌های بزرگی در سراسر دنیا با پایتون طراحی شده‌اند که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

اینستاگرام

شاید برایتان جالب باشد بدانید که اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی است که با هدف اشتراک‌گذاری عکس و ویدیو ایجاد شده است. این سایت بزرگ و مشهور از پایتون به عنوان زبان اصلی توسعه وب استفاده کرده است.

یوتیوب

یوتیوب پلتفرم مشهور دیگری است که امکان آپلود، تماشا و اشتراک‌گذاری ویدئو را برای کاربران مهیا می‌سازد. این وب سایت بزرگ نیز از زبان Python در طراحی و توسعه خود استفاده کرده است.

Spotify

این سایت از جمله بزرگترین سرویس‌های استریم موسیقی در جهان به شمار می‌رود. این سامانه نیز از پایتون به عنوان زبان اصلی برای بخش‌های مختلف سایت و اپلیکیشن موبایلی خود بهره برده است.

Reddit

Reddit نامی شناخته شده در انجمن‌های آنلاین محسوب می‌شود. این سایت بزرگ به کاربران امکان می‌دهد تا انواع محتوا را ارسال کرده و به اشتراک بگذارند. در توسعه Reddit نیز از زبان برنامه‌نویسی پایتون استفاده شده است.

Netflix

نتفلیکس نامی شناخته شده در پلتفرم‌های استریم موسیقی و ویدئو به شمار می‌رود که به کاربران اجازه می‌دهد به محتواهای مختلف تصویری دسترسی پیدا کنند. این پلتفرم مشهور نیز برای طراحی وب سایت و بخش‌های مختلف اپلیکیشن‌های مختلف موبایلی خود از پایتون استفاده کرده است.

توسعه وب به کمک پایتون چگونه انجام می‌شود؟

توسعه وب به کمک پایتون چگونه انجام می‌شود؟

برای طراحی سایت به کمک پایتون از فریم ورک‌ها یا چارچوب‌های مخصوص توسعه وب پایتون استفاده می‌شود. ویژگی‌ها و قابلیت‌های پایتون این زبان برنامه‌نویسی را به یک گزینه عالی و محبوب برای استفاده در توسعه وب تبدیل کرده است. به زبان ساده‌تر پایتون به برنامه نویسان اجازه می‌دهد تا وب سایت‌های مختلفی را بر اساس الگوهای متنوع برنامه‌نویسی کنند.

عموما از پایتون برای توسعه کاربردهای سمت سرور در وب سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها استفاده می‌شود؛ به همین دلیل برای توسعه و ساخت یک وب سایت یا کاربرد آن به صورت کامل لازم است با رایجت‌ترین زبان‌ها و فناوری‌های برنامه‌نویسی فرانت‌اند آشنا شد. جاوا اسکریپت، HTML و CSS اصلی‌ترین زبان‌ها و فناوری‌هایی هستند که برای توسعه فرانت‌اند باید آموخت.

نگاهی به ویژگی‌های طراحی سایت با پایتون

نگاهی به ویژگی‌های طراحی سایت با پایتون

پایتون محبوبیت بسیاری نزد برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب دارد. اما چه چیزی باعث می‌شود که پایتون به یک برنامه محبوب تبدیل شود؟ ویژگی‌های منحصر به فرد این زبان برنامه‌نویسی پاسخ به این سوال است. در ادامه با مزایای طراحی سایت با پایتون آشنا می‌شویم. مهمترین مزایای طراحی سایت با پایتون عبارتند از:

یادگیری آسان

اکثر کارشناسان حوزه توسعه وب معتقدند که پایتون یک زبان برنامه‌نویسی مناسب برای افراد تازه کار است. زبان پایتون مبتنی «اصطلاحات مرسوم» و «فضای خالی» است و به دلیل وجود همین قابلیت‌ها حجم کدنویسی در این زبان کاهش یافته و کدهای کمتری در مقایسه با سایر زبان‌های برنامه‌نویسی به کار برده می‌شود.

ضمن این که پایتون موانع کمتری هم برای ورودی‌های برنامه دارد. این زبان برنامه‌نویسی به زبان روزمره انسان شبیه و نزدیک است و همین مسئله درک کدها و استفاده از آن‌ها را آسان‌تر می‌سازد.

زیست بوم غنی و کتابخانه‌های جامع

پایتون از جمله زبان‌هایی است که ابزارها و بسته‌های توسعه بسیار زیادی دارد. چنین امکاناتی به برنامه نویسان اجازه می‌دهد به بسیاری از کدهای از پیش نوشته شده دسترسی داشته و از این طریق زمان ساخت برنامه و در نهایت هزینه طراحی سایت با پایتون کاهش می‌یابد. از طرف دیگر فریمورک‌های توسعه وب فوق‌العاده‌ای از جمله جنگو و فلسک هم برای پایتون در دسترس هستند.

طراحی پیش نمونه با پایتون

زمان ساخت پروژه‌های برنامه‌نویسی با پایتون در مقایسه با سایر زبان‌ها بسیار کمتر است و به همین دلیل می‌توان ایده‌ها را سریع‌تر پیاده‌سازی کرد و بازخورد سریع‌تری نیز دریافت کرد و اصلاحات را در مدت زمان کمتری انجام داد.

محبوبیت بالا

از آنجایی که پایتون از جمله محبوب‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی به شمار می‌رود، دارای جامعه برنامه‌نویسی بسیار گسترده‌ای است و به لحاظ نرم افزاری به شکل دائم با قابلیت‌ها و کتابخانه‌های جدید به روزرسانی می‌شود. پشتیبانی از این زبان بسیار قوی است و همین ویژگی‌ها آن را برای تازه‌کاران مناسب می‌سازد.

طراحی سایت با پایتون یا وردپرس؟ کدام بهتر است؟

طراحی سایت با پایتون یا وردپرس؟ کدام بهتر است؟

این سوال را اکثر افرادی که قصد دارند زبان برنامه‌نویسی جدیدی یاد بگیرند و یا قصد طراحی سایت دارند می‌پرسند. این چالش همیشه وجود دارد که کدام زبان برنامه‌نویسی انتخاب بهتری است. وردپرس نیز یکی از سیستم‌های مدیریت محتوا (CMS) بسیار محبوب است که با قالب‌های آماده، فرآیند طراحی سایت را بسیار آسان می‌کند.

با این وجود باید گفت که برنامه‌نویسی با کدهای ساخت سایت با پایتون یا طراحی سایت با وردپرس هرکدام مزایا و معایب خود را دارند. بررسی این مزایا و معایب به شما کمک می‌کند تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید.

مزایا و معایب وردپرس

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که دارای مزایای بی‌شماری است و بسیاری از صاحبان کسب و کار از این روش برای طراحی و ایجاد سایت استفاده می‌کنند. مهمترین مزایای ساخت سایت با وردپرس عبارتند از:

رایگان بودن

شما می‌توانید بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای یک سایت وردپرس ایجاد کنید. وردپرس پوسته ها، افزونه‌ها و پلاگین‌های رایگان بسیاری در اختیار کاربران قرار می‌دهد. برای توسعه وب سایت وردپرسی خود می‌توانید قالب یا افزونه‌های غیر رایگان نیز خریداری کنید.

نصب ساده و راحت

امکان نصب قالب وردپرس بسیار ساده و راحت است و همین مسئله یکی از دلایل محبوبیت وردپرس است. همچنین می‌توانید از قالب‌های آماده و رایگان استفاده کنید و یا برای سفارشی‌سازی آن‌ها با صرف هزینه کمی از یک برنامه‌نویس PHP در طراحی و ایجاد قالب کمک بخواهید.

ایجاد سایت ریسپانسیو

از آنجایی که اکثر کاربران اینترنت را کاربران موبایلی تشکیل می‌دهند، ریسپانسیو یا واکنش گرا بودن سایت یک ویژگی بسیار مهم محسوب می‌شود. طراحی واکنش گرا کمک می‌کند که ظاهر وب سایت در تمام دستگاه‌های هوشمند از جمله لپ تاپ، تبلت، موبایل و… متناسب باشد.

انعطاف‌پذیری

وردپرس انعطاف‌پذیری بالایی دارد و دارای هزاران قالب توسعه داده شده، افزونه‌ها و پلاگین‌های بسیاری است. این ویژگی‌ها کمک می‌کند که کاربر بتواند صفحات و بخش‌های مختلف سایت را بر اساس سلیقه خود طراحی کند.

سئو

سئو یکی از مهمترین نکات در طراحی سایت به شمار می‌رود و کمک می‌کند که سایت در لیست نتایج گوگل رتبه بالاتری کسب کند. سایت‌های وردپرسی با وجود افزونه‌های مختلفی چون یوآست سئو و رنک مث به کاربران خود اجازه می‌دهد تا سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنند.

منبع باز بودن

وردپرس یک نرم‌افزار متن باز است و به این ترتیب توسعه دهندگان بسیاری به کد منبع آن دسترسی دارند. این امکان باعث می‌شود که بتوان ویژگی‌ها و امکانات بسیاری را به وردپرس اضافه کرده و یا امکانات و قابلیت‌های آن را اصلاح کرد.

امنیت

امنیت سایت‌های وردپرسی بالا است و از آنجایی که تعداد زیادی توسعه دهنده در سراسر دنیا روی به روزرسانی وردپرس کار می‌کنند هر مشکل یا باگ امنیتی سریعا برطرف می‌شود.

معایب وردپرس

مهمترین معایب وردپرس که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد عبارتند از:

  • سرعت پایین در بسیاری از قالب‌ها
  • عدم امکانات و توانایی وردپرس در پروژه‌های تخصصی

مزایای پایتون

پایتون یک زبان برنامه‌نویسی شی گرا، سطح بالا و اپن سورس است. این زبان به کاربر کمک می‌کند تا سایت کاملا استاندارد طراحی کرده و داده‌ها را در هر مقیاسی تجزیه و تحلیل کند. مهمترین مزایای طراحی سایت با پایتون عبارتند از:

  • طراحی سایت مطابق با سلیقه و نیاز کاربر
  • توانایی کنترل و مدیریت کاربران در زمان توسعه وب سایت
  • سرعت بسیار بالا
  • امنیت بالا
  • انعطاف‌پذیری بالا و قابلیت تغییر و اصلاح

معایب طراحی سایت با پایتون

مهمترین معایبی که باید در زمان طراحی سایت با پایتون به آن‌ها توجه داشته باشید عبارتند از:

  • به دلیل وجود کدنویسی پروژه‌های پایتون در مقایسه با پروژه‌های وردپرس زمان بیشتری نیاز دارند.
  • هزینه بالاتری در مقایسه با ساخت و طراحی سایت با وردپرس دارد.
  • بهینه‌سازی و سئو سایت‌های پایتون کمی دشوار، پیچیده و تخصصی‌تر از سایت‌های وردپرسی است.

با توجه به مزایا و معایبی که در مورد طراحی سایت با وردپرس و پایتون به آن‌ها اشاره کردیم پاسخ به پرسش طراحی سایت با پایتون یا وردپرس ساده‌تر به نظر می‌رسد.

هزینه طراحی سایت با پایتون چقدر است؟

هزینه و تعرفه‌های مرتبط با طراحی سایت با پایتون به عواملی چون نوع سایت، پیچیدگی کدنویسی ها، امکانات و آپشن‌های مورد نیاز سایت، هزینه‌های مرتبط با سئو و… بستگی دارد. بنابراین نمی‌توان یک تعرفه ثابت و دقیق برای طراحی سایت با پایتون اعلام کرد و بهتر است بعد از مشاوره‌های تخصصی قبل از انتخاب شیوه‌های طراحی سایت درباره هزینه‌ها نظر داد.

طراحی سایت با پایتون همراه با تیم تخصصی شایتک

از آنجایی که طراحی سایت یک امر کاملا تخصصی و مهارتی است بسیار مهم است که طراحی سایت با پایتون را به یک تیم طراحی حرفه‌ای و با تجربه سپرد. تیم تخصصی طراحی سایت شایتک بهترین انتخاب برای طراحی سایت به شیوه‌های مختلف از جمله پایتون است. شما می‌توانید برای مشاوره و پاسخگویی به سوالات با کارشناسان ما در شایتک تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *